Skip links

Covoare baie

Covoarul Fermecat

Covorul Fermecat

Solutii complete pentru casa ta.

Suntem o companie infiintata in anul 2004 avand ca activitatea principala comercializarea tuturor tipurilor de acoperitoare de podele

Despre noi

Majoritatea covoarelor comercializate de noi sunt lana pura 100% (lana netoarsa); un covor aspectuos, rezistent si de buna calitate este reprezentat cel mai bine printr-un covor de lana.

Printre covoarele comercializate se remarca covoarele de la categoria “covoare speciale”, covoare exclusiviste, 100% lana, lucrate manual reprezentind replici ale unor covoare din sec. 17, din domnia lui Ludovic al 14-lea, precum si alte covoare 100% lucrate manual potrivite la amenajarile clasice si moderne.

Covorul Fermecat, firma cu sediul in Baia Mare, comecializeaza en-detail covoare si alte articole decorative import Belgia, Italia, Germania, Turcia, Republica Moldova, tesute la cele mai inalte standarde.

Produse pentru toate buzunarele. Sute de produse pentru locuința ta.

Contacteaza-ne acum
🍪 Acceptati cookie-urile si politica de confidentialitate? Acest site utilizeaza module cookie pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Clic pentru accept dati clic mai jos pentru a vedea apelul optional in actiune..
error: Conținutul este protejat!