Skip links

Termeni si conditii

Ultima actualizare: 2021.12

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
    Covorul Fermecat isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
    Acest site este intretinut si administrat de Covorul Fermecat
    Intregul continut al acestui site www.covorulfermecat.ro, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Covorul Fermecat si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Covorul Fermecat a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
    Covorul Fermecat nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.
    Covorul Fermecat nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.
    Acest site de web si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” cu garantia producatorului sau a reprezentantei acestuia in Romania. Covorul Fermecat nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Covorul Fermecat  nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la www.covorufermecat.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.
    Covorul Fermecat proprietarul www.covorulfermecat.ro, se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.
    Covorul Fermecat nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul www.covorulfermecat.ro, fara acordul dumneavoastra explicit.
    Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.covorulfermecat.ro trimitind un e-mail la adresa dragosovidiu71 @ yahoo.com.
    Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
    Covorul Fermecat nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania Covorul Fermecat isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati de Covorul Fermecat  pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.
    Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru .
    In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de Covorul Fermecat dar nu si alte despagubiri.
    Valoarea maxima a obligatiilor companiei Covorul Fermecat  fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Covorul Fermecat de la acest client. Dupa expedierea produselor, companiei Covorul Fermecat nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor
    Covorul Fermecat isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Covorul Fermecat nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
    Compania Covorul Fermecat si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
    In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
    Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.
    Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.covorulfermecat.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania Covorul Fermecat si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti din Localitatea Baia Mare Judetul Maramures.
    Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate termeni si conditiile de utilizare cit si riscurile provenite din utilizare !
🍪 Acceptati cookie-urile si politica de confidentialitate? Acest site utilizeaza module cookie pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Clic pentru accept dati clic mai jos pentru a vedea apelul optional in actiune..
error: Conținutul este protejat!